Storitve

Varjenje MIG/MAG

V našem podjetju varjenje MIG/MAG poteka ročno, opravljene imamo a-teste in certifikate varjenje železa, nerjaveče pločevine in aluminija. Imamo bogate izkušnje, saj delujemo že več, kot 10 let. V tem času smo si pridobili zaupanje zvestih kupcev in bogate reference. Varjenje MIG/MAG (Metal Inert Gas) je edinstven postopek varjenja z golo varilno žico v zaščitni atmosferi plina in velja za enega najbolj poznanih postopkov varjenja. Ne glede na to, kakšna vrsta varjenja je potrebna oziroma kakšni so materiali ter izdelki, vam v vsakem primeru zagotavljamo kakovost.

Varjenje TIG

TIG varjenje velja za najbolj kakovostno, saj zagotavlja, da ima var skoraj identično sestavo kot obdelovanec, je izjemno odporen proti koroziji ter ni povržen razpokam niti v daljšem časovnem obdobju.

Pri varjenju po TIG postopku je mogoče variti kovine in zlitine z izjemno visokim tališčem, nudi najboljše možne rezultate, močne, natančne in kakovostne zvare. Varjenje TIG velja za eno najbolj kakovostnih tehnik varjenja. V našem podjetju imamo veliko izkušenj in znanj na področju TIG varjenja.

Struženje

V našem podjetju nudimo kakovostno oblikovanje izdelkov iz kovine s pomočjo stružnice. Kovine obdelujemo že vrsto let. Natančnost postopka, ki ga želimo s struženjem doseči, je ta obdelava idealna dodajanje natančnih rotacijskih značilnosti kosu, katerega osnovna oblika je že bila vnaprej narejena. Za vsa vprašanja o struženju smo vam z veseljem na voljo.

Montaža

Poleg izdelave vaših izdelkov nudimo tudi strokovno montažo. Da bi kupcem zagotavljali celovito ponudbo, izvajamo tudi montažo na vaši lokaciji in po vaših željah.

Popravila in vzdrževanje

Izvajamo popravila in vzdrževanja vseh vrst izdelkov iz kovin. Popravila izvajamo v naši delavnici oziroma na vaši lokaciji oziroma po dogovoru. Za vse naše izdelke nudimo tudi vzdrževalna dela.