Izdelki

Kovinske ograje

Proizvajamo in montiramo vse vrste kovinskih in inox ograj. Izdelujemo zunanje in notranje ograje po vaših željah. Pred izvedbo in dogovorom o vrsti ograje si lokacijo ogledamo in se z vami dogovorimo o najboljših možnostih. Poleg izdelave, vam nudimo tudi prevoz in montažo ograj. Pokličite za ugodno ponudbo ali oddajte povpraševanje.

Kovinska vrata

Izdelujemo vse vrste kovinskih notranjih in zunanjih vrat. Dimenzijo in izgled vrat prilagodimo vašim željam. Za vas izdelamo vrtna, vhodna, ograjna ali druga vrata, nudimo pa tudi delno izdelavo, torej samo okvirja vrat. Svetujemo, izdelamo ter montiramo.

Kovinske konstrukcije

Izdelujemo in montiramo lahke, srednje težke in kompleksne kovinske konstrukcije po vaših željah in naših priporočilih za različne objekte (reklamne table, stopnišča,…). Skozi dolga leta dela na področju kovinskih konstrukcij smo pridobili izkušnje in znanje. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev. Nudimo montažo po vsej Sloveniji. Pokličite nas ali nam pošljite vaše povpraševanje.

 

 

 

Kovinski nadstrešniki

Izdelujemo vse vrste kovinskih in inox nadstreškov. Naročnik določi dimenzije in namen nadstreška, mi pa vam podamo najboljša priporočila na podlagi naših strokovnih izkušenj. Najbolj pogosti so kovinski in inox nadstreški za zaščito avtomobilov, nadstreški pred vhodom v hišo ali stanovanje, nad zunanjimi stopnišči, nad terasami in balkoni. Svetujemo, izdelamo ter montiramo. Pokličite nas ali nam pošljite vaše povpraševanje.

Kovinski izdelki po meri

Kovinski izdelki po naročilu lahko predstavljajo pravo rešitev za marsikateri problem. Za vas najdemo vsako rešitev in proizvedemo izdelke na osnovi vaših želja. Izdelujemo notranje in zunanje izdelke po meri za vašo uporabo. Za vas izdelamo unikatne storitve, kot so stojala, ogrodja miz in drugih izdelkov. Pri izdelavi uporabljamo kakovostni material in pobarvamo po želji kupca. Možna je tudi dostava in montaža. Pokličite nas ali nam pošljite vaše povpraševanje.